Högklackad dam (Milf) söker fotslavar

Hon är en mogen fotgudinna

Till alla nylon- och skofetischister, jag är er gudinna och ni kan träffa mig för en het sexdejt i Smedjebacken. Självklart har jag som dominant högklackad dam vissa krav, men dessa kommer inte till uttryck genom mannens utseende.

Det är framför allt viktigt för mig att min motsvarighet är välvårdad. Men annars, oavsett om det är mörkhårig eller blond, lång eller kort, fet eller smal, så spelar inget av det någon större roll för mig. Mannen ska i alla fall ta den första kontakten, det är bara så det ska vara, det kommer med anständighet. Och om du är en av de där fetischisterna som jag gillar att ha kul med, så borde detta också vara en självklarhet för dig.

Jag har en stor samling sexiga nylonstrumpor. Strumpor i olika färger, med söm och utan. Jag är väldigt flexibel, jag gillar att bära det som tilltalar dig särskilt. Även i en snygg mörkröd färg om du gillar det. Det är precis så jag har det med ett antal skor. Du har det fria valet.

Jag har läderstövlar, även overknees i olika material. Vissa är lackade, mestadels svarta. Andra gjorda av mocka eller slätt läder. Din gudinna har vackra långa ben och du kommer att älska dem. Jag är väldigt attraktiv, en mogen dam i mina bästa år och jag vet precis vad du vill ha.

En sexdejt med mig är en pirrande upplevelse som du sent kommer att glömma. Jag tar alltid den tid som behövs för detta, jag är inte tillgänglig för snabbisar. Jag har förvisso gjort en eller två tidigare, men de dagarna är över. Jag sätter en viss nivå på ett sexmöte mellan oss, och det är väldigt viktigt för mig att vi båda lämnar mötet nöjda.

Det spelar ingen roll för mig om du är en ung kille, bara en nybörjare, och vill få ett smakprov på min värld av skofetisch, i ordets rätta bemärkelse. Eller så är du en mogen gentleman som redan har fått erfarenhet inom detta område. Jag är väldigt öppen och avslappnad om det. Jag gillar att presentera dig, visa dig möjligheterna och jag gillar att tillfredsställa dig med mina fötter i nylonstrumpor.

Det här är en väldigt speciell upplevelse och flera män har sagt till mig att det var det bästa fotjobbet de någonsin haft. Sen när din kräm stänker över mina fötter, åh ja, en fantastisk känsla. Tja, har du inte redan känt för att gå på en sådan het sexdejt i Örebro? Du är välkommen att besöka mig eller så kan vi träffas på ett hotell. Precis som du vill.

Låt oss uppleva de fräsande glädjeämnena tillsammans, låt oss gnida mot varandra, låt oss förenas i lustens dans.

Du får kyssa mina skor, slicka dem. Sniffa på mina nylonstrumpor och om du gillar dem, kyssa och slicka mina fötter. Men sedan också suga på tårna, vars naglar jag alltid målat i rött.

Kom, skriv några rader till mig och låt dig sedan förföras och bli bortskämd av din fotgudinna.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *