Slick villig ung och välutrustad kille

Slick villig ung och välutrustad kille

Vill träffa en slickvillig, ung, välutrustad kille. Jag söker en ung kille 23 till 30 år som har sitt fokus inställt på min njutning. Du bör bo max 10 mil från Halmstad, i ett eget boende

Kriterierna är dock tuffa:

  • Du ser väldigt bra ut (verifieras tidigt via kik med en ansiktsbild, så vill du inte sända det- leta vidare nu)
  • Du är singel, verkar vara svårt för många att förstå vad som menas, men det innebär att du inte är gift, sambo eller har en stadig flickvän.
  • Du är välutrustad, gärna + 20 cm och grov, nej 16,17,18 19 cm funkar inte, så svara inte, tack. Gärna helrakad också.
  • Du är givetvis helt frisk från könssjukdomar, nej det räcker inte att du testade dig för 1 år sedan.
  • Du har riktig klass och stil, gärna hyfsat välutbildad med en hög social kompetens. Snäll, gärna med en stor skopa humor till hands, ingen eller begränsad erfarenhet av en mogen kvinna är lite upphetsande.

Min tanke med rätt kille är: Kontakt här med trevligt svar om det är ok, sen kontakt via kik (ansiktsbilder m.m.) Jag sänder inga ansiktsbilder på mig då jag är gift, men givetvis andra bilder på min nakna kropp. Om ok med chatten och bilder för oss båda så ber jag om ditt mobilnummer. Om samtalet blir OK så visar jag hur jag ser ut, sedan så bjuder jag hem dig vid ett lämpligt tillfälle, ta med tandborsten.

Efter att vi bekantat oss med varandra över några drinkar, och om båda vill, så får du förföra mig med ord, smekningar, kyssar, med dina händer och din tunga. Nu gäller endast ovan, ingen penetration, i alla fall inte första gången vi ses. Sedan vet man aldrig om vi vill ses fler gånger.

Givetvis hjälper jag dig också med min mun och mina händer till minst en orgasm. Fokus ligger dock alltid på min njutning, med dina händer, dina tunga och med mina sexleksaker. Du får gärna bröstknulla mig och spruta över mina bröst så mycket du vill. Seriösa svar endast från de som uppfyller ALLA kriterierna. Välkomna!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *