Trekant med en extra man (överraskning)

Trekant med en extra man (överraskning)

Denna annons är det bara mannen i förhållandet som vet om. Låt mig berätta lite innan jag kommer in på vem ”vi” letar efter…

Vi är ett par i mitten av 30 års åldern som har varit tillsammans i över 10 år. Under dessa år har vi fått ett par barn och insett att den sexuella världen är mycket större än den var när vi träffades första gången.

Vi är båda smala och trevliga människor med bra jobb. När hon är i mittpunkten är det naturligt att presentera henne. Hon är 175 cm lång, 60 kg, långt medellångt mörkt hår, använder C-kupa, tränar flera gånger i veckan och är en attraktiv kvinna som många killar beskriver som en sexig MILF.

Tidigare var trekant med en extra man helt utesluten, men nu är detta ett tema som ofta slår oss när vi tänker på det. Vi har en liten samling dildos som är den extra mannen nu. Vi har diskuterat att involvera en extra man, men för tillfället håller hon tillbaka – även om önskan är mycket närvarande.

Därför vill jag komma i kontakt med en man som framför allt tål att ta ett ”NEJ” om hon inte vågar utnyttja möjligheten. Jag föreställer mig två möjligheter, antingen en tur/retur med båten Sverige/ Tyskland eller en hotellhelg i en storstad där vi ”råkar” träffas under kvällen. Vi möts ”av en slump” och ser om hon vågar utnyttja möjligheten när hon står inför den…

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.