Bada med milf

En kåt Milf som vill bada med dig

Heeej!!! Anette här… En sensuell sexig milf med inte allt för stora bröst som söker en kille mellan 20 till 30 år som skulle vilja bada med mig? Vi kan ha det så mysigt du och jag i badet, röra på varandras kroppar sensuellt och mysigt. Du kanske även kan slicka min fitta tills det går för mig, det vore väl skönt för oss båda?? Vill bara ta tag i din styva kuk och runka av den i badet…

Du och jag nakna i badet, en milf och en kåt kille… Hur kan det sluta? Kanske vi kan knulla i badet också? Eller ha sex i duschen om det passar dig bättre?? Är väldigt kåt och ensam i alla fall… Många säger att jag är en äkta MILF, så det kanske lockar dig?

Har lite hår på fittan, hoppas det inte är någonting som stör dig… Är ju trots allt en äldre kvinna så en hårig fitta kan ni inte klaga på precis.. Det förstår ni väl?? Söker ni rakad mus så är jag inte den ni letar efter… men söker ni mogna nakna damer eller kåta milfs, då ska ni svara mig nu!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hoppas du vill träffas och bada denna söndag. Mejla mig så hörs vi vidare. 22år och intresserad av dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *