Barnfri vecka och vill ha kuk

En kåt kvinna som har barnfri vecka och vill ha kuk

Nu är det äntligen min barnfria vecka och det innebär att jag vill ha kuk så det sjunger om det. Bor i en central lägenhet i en av våra huvudstäder och är inte det minsta blyg eller pryd utav mig.

Söker hingstar som vill knulla kåta mammor och kan hålla på hela natten lång med bra uthållighet i sängen. Du bör vara vältränad, veta hur man tillfredsställer en kvinna bra, och även vara duktig på att slicka fitta.

Jag är omkring 40 års åldern och tänder väldigt mycket på yngre killar i 20 års åldern. Så det är ett plus om du är yngre än mig. Stort plus i kanten.

Jag kan klä upp mig efter din önskan också eller så kan vi vara nakna. Vill du att jag ska ha t.ex en kort kjol vid vår träff så är det inga problem. Yogabyxor är jag också ett stort fan utav att använda.

Kondom är ett krav så klart. Går inte att förhandla bort!!!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Är ung och så jävla kåt. Skulle slicka sönder den där baken tills du bara explodera av njutning. Lägg till mig på snap eller mejla mig så vi får det att hända. Snap: rturip

  2. Jag är 24 år och jag ville alltid att en kvinna dominerar mig, jag gillar att slicka min fitta och ännu mer så om du sa att jag skulle göra det, skulle jag vara lydig 🙂
    [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *