Snygg knullkompis sökes i Göteborg med omnejd!

Snygg knullkompis sökes i Göteborg med omnejd!

Hej! Är en tjej på 38 år som ser mycket bra ut, med en sexig kropp. Jag är gift men känner att jag skulle behöva en knullkompis som jag kan träffa regelbundet. Gärna en man som gillar mycket sex, ofta och länge. Helst en knullkompis man kan höra av sig till så fort man blir kåt! Kan även tänka mig att vi träffas lite mer allmänt och socialt också, om du vill så kan vi kombinera detta med sex om det känns bättre för dig.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej!
    Jag blir mäkta nyfiken på dig och intresserad av vad du skriver här.
    Jag en man på 55 år bor ensam i Göteborg, snäll ödmjuk lyhörd, och önskar en intim närhet till dig och en social samvaro tillsammans. Kan tänka mig träffas ofta diskret förståss.
    Hör av dig så fort du kan hjärta vis mail.
    Puss

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.