Knulla min kurviga rumpa hela natten och fyll mig

knulla min kurviga rumpa och fyll mig hela natten

Är en XXL kvinna eller med andra ord en mogen BBW dam med stora sexuella begär. Jag ligger och fantiserar om hur okända yngre killar tafsar på min mus varje natt.

Det finns ingenting som tänder mig mer än tanken på sex och knull med ”stridshingstar” som är fulla med testosteron.

Jag älskar att bli påsatt hårt i fittan, verkligen så det ”smäller” till. Känna hur min våthet gör det enklare för dig att glida in med kuken mellan mina ben.

Tycker om mycket smek och kel också. Helst ska förspelet innan själva sexet vara långt och väldigt sensuellt. Mycket smeka och tafsa på varandra.

Älskar alla typer av sexpositioner. Doggystyle, 69:an, missionären, och allt vad det nu heter. Är med andra ord öppen för att pröva nya saker.

Söker en kille mellan 20 till 30 år, du ska vara vältränad, och ha en stor fyllig bred kuk med mycket spermasprut samt drag i. Inga veklingar är jag ute efter. Stora starka killar med sexuell drift. Mmmm!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

9 kommentarer

 1. Hej, såg att du ville bli knullad hårt och länge.. tror vi hade vi hade kunnat komma överens rätt bra i sängen så länge du inte är en stygg flicka 😉 Jag är 22 år så kag orkar dygnet runt. Jag vill ha sex och kärlek av en mogen kvinna för en gångs skull då tjejerna i min ålder inte kan något. Detta är första gången jag är inne på denna sidan så hur kontakt funkar vet jag inte, men maila mig till [email protected] om du är intresserad och kanske vill ha smakprov
  Mvh// John

 2. Hejsan på dig
  Skulle vara härligt att få prata med sig och se om vi kan få till en träff.
  Med vänlig hälsning, Jonas

 3. Ohhhh blir så jävla kåt på milfar asså snälla är så desperat och kåt vill verkligen slicka dig och göra allt. Snälla lägg till mig på snap eller skicka ett mejl så kan vi träffas är så ung och kåt snap: rturip

 4. Hej jag är 33 år och hade mer än gärna uppfyllt dina drömmar tänder så otroligt på äldre damer / tjejer hör av dig om detta lockat
  Mvh christian

 5. Söker du fortfarande en yngre kille?? 22år mycket tatueringar och gillar o träna 🙂 hör av dig isf 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.