Sträng porrig MILF söker slav

En dominant kvinna med trång fitta

Jag är en väldigt dominant kvinna i mina bästa år som jobbar på en restaurang till vardags, är 42 år gammal, och cirka 1.72 centimeter lång.

Gillar att dominera killar och vara den dominanta i samlaget. Söker en kille som vill känna på hur det är att vara slav till en mogen kvinna… och kanske om du är duktig så får du knulla en trång fitta!

jag kommer att gnida min kåta fitta mot ditt ansikte medan du bönar och ber om att jag ska sluta. kommer även använda en piska på dig och piska dig till lydnad.

har lång erfarenhet av att få olydiga undergivna slavar att lyda… har mina metoder och knep för att få min vilja igenom också!

OBS: vill endast komma i kontakt med män mellan 25 till 35 år… söker inga killar över 40 år eftersom jag tänder på lite yngre män.

Givetvis så kan vi ha vaginalt samlag också… Är även öppen för rollspel som ”lärare knullar elev”, ”sjuksköterska knullar patient”, ”pappa, pappa dotter” osv osv! Du som vill knulla milfar, skriv gärna vad du vill göra så är det inte helt omöjligt att din önskan går i uppfyllelse 😉 men du som svarar ska vilja träffas, är inte intresserad av svar från killar som bara samlar bilder på vaginor!!!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

61 kommentarer

 1. Hej,

  Ung man på 30 år här. Bor i Malmö och heter Samer. Född och uppvuxen här. Alltid dragits till äldre mogna kvinnor och du verkar intressant. Är undergiven och drömt länge om att hitta en dominant kvinna. Hör av dig.

  Med förhoppning om positiv respons//

  Samer

 2. Hej!
  Jag är 18 år gammal och behöver bli av med min oskuld vet ej om du kan hjälpa mig med det?
  Vi kan träffas hemma hos mig 😉

 3. Hej Sexy lady !
  Jag är sugen och komma i kontakt med dig
  Hör av dig du kommer blir supper nöjd

 4. Tjena, jag heter Jesper är vältränad snygg kille på 32 år men ser bra mycket yngre ut som gärna skulle vilja testa på att vara din slav och rollspel! hör av dig för bilder på mig.

  Bor i gbg.
  Puss, Jesper

 5. hej! är den perfekta slaven till dig och gillar även äldrs damer som.vet vad dom.vill. vill gärna få tröffa dig och göra allt du säger..

 6. Jag är 24 år och jag ville alltid att en kvinna dominerar mig, jag gillar att slicka min fitta och ännu mer så om du sa att jag skulle göra det, skulle jag vara lydig 🙂
  [email protected]

 7. Hej! Jag är en oerfaren 20 åring. Har alltid drömt om en erfaren kvinna. Drömmer även om att bli dominerad

 8. Hej

  Hur ska vi kontakta varandra för att kunna träffa ? Jag tycker om din annons och tror att det passar mig. Jag är 22 års och är ganska smal. 60 kilo. 170 cm. Jag skicker bilder direkt till dig när vi pratar och får ett svar från dig

  Mvh

 9. Jag är yngre kille 43 år och tycker inte att man sk känna sig annorlunda eller jo kanske man är som fick en sån knäpp tanke en fredagskväll när min 10 yngre sambo jobbade natt denna afton och då bodde vi granne med min moster som är äldst 72 år i år då för 6 år sedan 66 år och brukade hjälpa till att passa våra barn när vi båda jobbade! Jag över till henne och sa hon måste hjälpa mig jag får inte barnen att somna och om moster hade tid och det gick lättare än jag trodde och sen frågade jag om jag kunde ta en dusch under tiden och sa om moster fått dem att sova innan jag är klar så ska jag komma ut fån toaletten utan handduk och dansa för henne! Och när hon knackade på dörren hugade det till i bröstet för undra hur min moster reagerar på att jag kommer ut med ett rejält stånd och då är den 22 cm lång och ganska tjock också och säger till henne att jag är jätte ledsen för detta men jag kunde inte låta bli att hoppas de somnar tididigt för då kan kanske jag få känna på min mosters kropp och om hon vill stanna över natten då sambon jobbade till 7 påorgonen och jag vill jättegärna detta att moster inte ska känna något konstigt utan tänk på hur stor kuk den är som moster ska få rida på i min soffa

 10. Hej, skulle gärna vilja prova på att vara din slav! Gillar det mesta och älskar face sitting och mer… Skriv till min mail så berättar jag mer! Fråga på, lovar att svara på vad min mistress frågar om..

 11. Hej! Jag är en kille på 27 år som har en enorm attraktion till äldre kvinnor. Är du även en dominant kvinna är detta ett stort + då detta varit min dröm i så många år! Hör av dig om det låter intressant!

  // F

 12. Ok, det låter som om du behöver ta hand om mig. Jag? En moneypig som är vilse och har en stjärt som bör töjas. Kram

 13. Hej .
  Skulle gärna vilja vara din slav och låta dig dominera mig.
  Hör gärna av dig på kik.
  Ha de bra

 14. jag är intressad och gillar alla sorters sex är 25 kontakt snap: holywalle, facebook: mattias walle wallin

 15. Är en oerfaren kille 27 gammal. Blir väldigt attraherad av det du skriver och av din bild. Bor du i Stockholm eller i närheten, skriv till mig! 😉

 16. Hej,

  Halka in på din annons och den såg härligt ut!
  är 24 år är är sugen på ”mogna damer” och gillar att bli dominerad.
  Jag är din, låt de ske!

 17. Hej jag blir o är gärna din slav är 25 och är på allt du får kissa på mig o förnedra mig totalt ja lovar dig det ser bra ut.. Mitt nummer är 0765757801 ring ej okänt smsa lr ring me ditt namn du kommer älska mig

 18. Hej.
  Är en kille på 24 som älskar äldre kvninor och skulle gärna vill vara din slav. Där du lär upp mig nya saker. Hör gärna av sig. Puss och kram Patrik

 19. Hejsan är 26 år och tänder må en mogen kvinna som älskar och få fittan slickad och 2 fingrar i analen samtidigt. Sugen på lite vältränat lammkött?

 20. Sträng porrig milf söker slav, snälla hör av dig gud va jag vill att du tar hand om mig, jag Tony 48 från borås, vill göra allt med dig

 21. Hej, ja heter Tony, 48 , från nära borås, jag letar förtvivlat efter en sexig kåt kvinna tjej , 18-55 ca, helst runt borås, gbg, mark, lever i ett stendött förh, så nu har ja bestämt mig för att uppleva de mesta inom sex med kvinna -or, älskar slicka din blöta fitta leksaker , mm, snälla kontakta mig o ta med mig i din värld,

 22. Hej mamma , jag är ung och kåt män från Stockholm som läste din annons såg bilden och fick en hårding i byxorna , vill du ses och knulla med mig ? Jag väntar på dit svar :-*

 23. Hej är en kåt kille på 27 år som sitter med kuken i handen och runkar till din härliga fitta och skulle absolut behöva en behandling av dig. Piska mig be mig slicka ditt rövhål samt fitta. Du kanske till och med använda dina fingrar till mitt hål oxå jag är öppen för allt puss och smek din slav

 24. Hejsan frun jag är en kille på 23 år och jag har alltid tänt enormt på mogna kvinnor så jag skulle vilja bli din slav din leksak 🙂

 25. Hej Jag är en kille på 20år.
  Jag har ingen erfarenhet att inom dominans men jag är väldigt öppen nya saker.
  Men jag blev väldigt upphetsad av din artikel och hoppas verkligen vi kan ses.
  Om det blir av så får du bestämma rollspelet eftersom du är den dominata 😉

 26. Hej Jag är en kille på 20år.
  Jag har ingen erfarenhet att inom dominans men jag är väldigt öppen nya saker.
  Men jag blev väldigt upphetsad av din artikel och hoppas verkligen vi kan ses.
  Om det blir av så får du bestämma rollspelet eftersom du är den dominata 😉

 27. Funkar detta? Träffar dig gärna för ett hett porrigt möte där du får dominera mig som du vill. Testa gärna på lite rollspel, kanske lärare o olydig elev. Maila mig. Puss

 28. Hallå! Söker en kåt milf som vill lära upp mig! Jag vill göra allt med dig, ta dig i alla hål och spruta på dig, där du blir som kåtast av det! Hör av dig

 29. tjena! Är en kille på 22 år från Ö-vik, blev så jävla kåt när jag såg din bild så var ba tvungen att skriva, jag vill slicka din fitta i timmar så hör av dig till mig! Kan resa en bra bit för dej också ;*

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *