MILF söker yngre kille

milf söker yngre kille

”MILF” eller mamma som jag skulle vilja kalla det söker en yngre kille mellan 20 till 30 år, jag har sambo men han är okej med att jag knullar andra killar. Bara det inte är äldre män, så tycker han att det inte spelar någon roll. Han tänder nämligen själv på att jag knullar runt med unga män, jag vet inte varför dock. Men jag klagar absolut inte! Jag älskar att få suga av yngre killar och känna deras kuk i min fitta.

Är du en yngre kille som vill ha en morsa med en skön fitta så är jag den mogna kvinnan du ska kontakta. Jag och min sambo har ett stort hus vid havet, du får gärna komma på besök när min sambo inte är hemma.

Min sambo och jag brukar knulla en gång per vecka då han inte jobbar, så jag hoppas du förstår att jag är en väldigt sexuell aktiv gammal dam. Suger gärna av dig länge, jag suger väldigt bra eftersom jag är så pass erfaren.

Så här har ni återigen en ”cougar” ”milf” ”knullbar morsa” eller vad du nu skulle vilja kalla det, jag är öppen för det mesta. Kontakta mig! Söker bara yngre killar mellan 20 till 30 år som sagt, inga äldre män.

Du ska ÄLSKA att slicka fitta, det kräver jag av dig!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Hej 😉
  Jag är intresserad. Jag är 30år och har egen lägenhet, så vi har val, bor du i närheten av Järfälla?

  Om du är intresserad hör av dig så kan vi samtala lite 😉

 2. Hej jag är 30 år väldigt kåt jag vill slicka din fitta kyssa dina bröst jag är intresserad att träffa dig vart bor du hör av dig har körkort å bil puss

 3. Tja!
  Jag är 20 år gammal med en väldigt fin o vältränad kropp, samt en go kuk som du kommer gilla.
  Jag älskar att knulla med äldre kvinnor och slicka deras fitta samt få en skön avsugning av dig som är rätt erfaren!
  Skicka gärna t mig så ordnar vi det, jag har
  Kik: knullsugen54
  Snap: ahmad_k653
  Eller mail: [email protected]
  Hoppas det låter intressant för dig!

 4. Är en kille på 23 år och skulle gärna träffa denna härliga mamman att knulla, och det finns inget jag tycker bättre om än att slocla fitta! Mvh

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.