Mogen tant försöker på detta med knullkontakt

En mogen tant som söker en knullkontakt

Tjoho… mogen tant här som har försökt sig på andra sexsidor efter en knull kontakt utan resultat, så nu provar man ännu en för att se om det finns någon kille som har lust att träffa en mogen tant som är väldigt väldigt kåt för tillfället… när jag var runt 20 år så arbetade jag inom porr, så jag har en rätt fin naken kropp för att vara en mogen tant… men nu när man är så gammal så är det svårt att hitta fina killar som verkligen kan knulla och har en pigg kuk… majoriteten av alla män jag träffar kan bara köra i cirka fem minuter för att sedan slakna.. jag söker en kille som det finns krut i, en som kan spruta ner min fitta, och knulla på i flera timmar…

Vill du knulla en gammal kåt tant?

jag vill träffa min knullkontakt minst en till två gånger per vecka, och detta är ett minimum krav… kan du inte träffa mig så här mycket varje vecka ska du INTE kontakta mig! Söker bara extremt sexuella killar som verkligen tänder på mogna tanter!!!

OBS!!!! Du ska vara 100% diskret av dig, inte sprida några rykten om att du knullat en mogen tant. ALLT ska stanna mellan oss två om vi blir knullkontakter, det är viktigt.. Annars träffar jag dig inte, även fast jag verkligen vill det.

Skriv så skickar jag mer bilder, vart jag bor, och lite ansiktsbilder… // PUSS

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej!
    Du får gärna kontakta mig så ses vi och knullar hela natten 😉
    Du får min hårda grova kuk i dig hur länge du vill!
    K.i.k: knullsugen54

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *