Är du bisexuell och undergiven?

Är du bisexuell och undergiven?

Mogen kvinna söker efter en tjej, kille, bisexuella och undergivna under 24 år. Har stora sköna bröst och en i mitt tycke ful fitta men de som knullat den har sagt att den är underbart skön att knulla.

Hej på er alla kåta! Jag vill ha lite skoj någon helg. Vill därför träffa en bisexuell och undergiven tjej eller kille, alternativt ett par, men på max 24 år. Vi kan träffas hemma hos mig i centrala Helsingborg.

Ibland får jag frågan varför jag söker efter en bisexuell kille. Helt enkelt för att jag gillar att se två killar leka med varandra så det är något som kan bli aktuellt i framtiden.

Börja ditt svar till mig med att skriva din ålder, alla över 24 år raderas och blockeras direkt. Du ska ha en bra bild på ditt ansikte och kropp, annars är det inte intressant för mig. Har inte kik eller annat skit så vi tar det här. Pussar och kramar!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *