Kattkvinna vill bli knullad

En kattkvinna som vill bli knullad i fittan

Ensam kattkvinna här som nyss hittat denna hemsida, och den verkar otrolig… Att vi mogna damer ska få en andra chans att hitta en man som kan knulla oss är en otroligt stor gåva för oss som är väldigt ensamma och som är för gamla för att gå på krogen. I mitt fall så är jag inte för gammal, men jag saknar sällskap som jag kan gå till krogen med oturligt nog. Så kanske du är en äldre herre som vill följa med ut på en öl med mig? Bra belöning utlovas till dig, i form av smek och knull…

Du ska inte vara allergisk mot katter, du ska besöka mig MINST en gång per vecka, du ska knulla min fitta hårt och du ska ha skägg. Det är mina tre kriterier på dig om vi ska ha skönt sex tillsammans.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *