Jag är en mogen sexslav som behöver en hård hand

En kvinnlig 50-årig sexslav från Falun

Hej mina herrar, jag är en kvinnlig 50-årig sexslav från Falun och har alltid varit undergiven. Sedan min skilsmässa förra året har jag letat efter en herre som ska ta hand om mig och utbilda mig till en sexslav och träna mig att tjäna min herre som slav utan tabun. Det var aldrig upphetsande med mitt ex eftersom han varken var dominant eller hade några andra fantasier. Men nu vill jag leva ut det och har bestämt mig för att vara hängiven min herre som gammal sexslav.

Jag letar inte efter BDSM-nybörjare eller wannabe-dominerande män. Så du borde redan veta exakt vad du vill som Dom, vilken erfarenhet du har och om du är säker på att du kan ge mig utbildning som en sinneslös sexslav.

Som du vet som en erfaren dominant gentleman händer det mycket i ditt huvud. Det finns också mycket psykologi inblandat i att träna en slav på rätt sätt. Inför ett första riktigt möte vill jag därför be dig visa mig en träningsplan så att jag mentalt kan sätta mig in i vad som väntar mig. Vidare skulle jag vilja lära känna dina regler som du satt upp för mig. Jag skulle vilja glädja dig vid det första riktiga mötet.

Förmodligen kommer inte allt du ber mig och befaller mig att fungera. Det är därför jag ödmjukt kommer att invänta mitt rättvisa straff för det. Förresten, jag är inte bara väldigt undergiven och masochistisk, jag blir också väldigt kåt av smärta.

Speciellt mina slavtuttar är väldigt känsliga men också extremt spänstiga. Om du binder åt dem hårt som straff och slår mig med en linjal är jag säker på att jag kan ta emot minst 50 slag. Smärtan rasar i kroppen, men den gör mig också otroligt kåt.

När jag står ödmjukt framför dig och du piskar eller slår mig, ser du hur het saft rinner ur min fitta. Du kan alltid kontrollera det med handen. Naturligtvis kommer jag att hålla tillbaka min orgasm tills du tillåter mig att komma.

Du ensam bestämmer när tiden kommer, min Herre. Skulle jag inte kunna hålla tillbaka orgasmen förväntar jag mig det allra hårdaste straffet för detta oförlåtliga tjänstefel!

Snälla herre, ta hand om mig och låt mig börja tjäna dig som din sexslav. Ett kort meddelande skulle vara tillräckligt för en första kontakt. Jag kommer undergiven att kontakta dig!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *