Vill suga yngre män som har stora kukar

Vill suga yngre män som har stora kukar

Hej! Jag kan inte få nog av att få suga kuk tills sprutet kommer i min mun. Jag vill nu komma i kontakt med yngre, snygga, och vältränade killar 20 till 40 år med en stor kuk. Stor kuk är väl egentligen inget måste men är ett plus! Men du måste ha en bra kropp för jag älskar att smeka hårda magmuskler som spänns när jag suger kuken. Klämmer gärna lite på en go och hård rumpa också samtidigt. Ja ni förstår, kvinna suger toyboy.

Du ska ÄLSKA att bli avsugen tills du sprutar i min mun. Jag söker allt från snabba lite halvt offentliga kuksug till mer långdragna sug i en avslappnad och bekväm miljö där jag verkligen fokusera på att få dig att njuta till max och ännu lite mer. Jag har blivit rätt bra på det genom åren och älskar bland annat ”Edging”. Finns just nu på Öland, men annars i Kronoberg. Reser även mycket för jobbets räkning till Stockholm, Malmö och Göteborg. Så det finns många tillfällen för oss att ses.

Observera att jag inte är intresserad av ”blinde dates”! Ansiktsbilder ska bytas innan träff plus lite chatt för att se om vi överhuvudtaget klickar med varandra. Jag börjar bli lite trött på killar som tror att en träff är aktuell efter ett svar och en upplagd kukbild. Det är stort BIG NO på det!! Jag gillar egentligen inte kukbilder överhuvudtaget. Jag söker efter en härlig yngre kille och inte bara ett kön.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *