Vill ha kuk analt och i fittan

vill ha kuk analt och i fittan

kvinna på 44 år i halmstad söker man som vill umgås och knulla, jag vill ha kuk analt och i fittan.. bästa jag vet är att suga kuk. använder alltid sexig utstyrsel vid träff 🙂 fittan är aningen hårig och min anal är trång att knulla.. vill du?? mina bröst är väldigt känsla o jag älskar att bli smekt där och i slidan…

vi kan ses hemma hos dig eller på ett hotell, jag kan inte träffas hos mig på grund av personliga orsaker… berättar mer i meddelande om du kan skriva ett till mig :)))

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej. O.. vad det skulle vara mysigt och träffa dig. Varför skall man inte det sexigt bra då det är så skönt. Jag har bil så jag kan hämta dig till min villa och dubbelsäng. Vet att du får många svar, men varför inte ta ett från en singel man.
    Kram från Carter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.