Vill ha en undergiven ung pojkslav

Vill ha en undergiven ung pojkslav

Letar efter en undergiven ung manlig slav. Jag söker en lydig pojkslav som gör exakt vad jag säger utan några som helst motkrav eller diskussioner. Du njuter bara av att lyda, bli tillrättavisad, servera och behaga mig med din tunga och dina händer. Du ska älska att massera mina fötter och resten av min kropp.

Ditt enda intresse är att skämma bort mig för att göra mig lycklig. Är du olydig kommer du att straffas hårt med piskan och sen utnyttjad i dina hål av mig. Allt vi gör är för att tillfredsställa endast mig. Men om du är en skötsam och duktig slav kommer du att få vara nära mig, bli smekt och få känna din dominas kärlek och all det kärlek och njutning hon kan ge till sin lydiga slav.

Viktiga krav för mig!!! Du är under 30 år med ett Skandinaviskt utseende. Har inte långt hår (inte mer än 15 cm) eller skägg (lite stubb är ok). Du ska bo i Sthlm, ensam i en egen bostad då vi kommer att träffas hos dig. Ingen grov förnedring eller något våld, mer än lite smisk på rumpan, kommer att ske. Wet är idag inte aktuellt, men kanske. Vi två kommer när vi träffas tillsammans gå igenom reglerna.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.