Vill ha en blivande knullkompis

Vill ha en blivande knullkompis

Allmänbildad, trevlig, normal, vanlig, ICKE så desperat tjej, det är jag. Benen når väl precis ner till marken och rumpan släpar inte i marken direkt, brösten slänger jag över axlarna så jag inte snubblar på dem, hur som helst, jag skrämmer inte bort de blinda i alla fall. Här med en annons vill jag gärna hitta en blivande knullkompis, söker alltså endast efter sex, inget annat.

Men självklart har jag ändå några önskemål på den man jag söker. Jag tänder absolut inte på en hårig bringa eller ryggtavla samt hår på könet. Är du redan upptagen så kan du kila vidare på en gång, Bor du inte i Sthlm så är det väl också ganska onödigt med kontakt. Tyvärr kan jag aldrig ses på en lunch träff så det är kvällsträffar, eller helger som gäller för mig. Ses vi och det slutar med att vi blir nakna tillsammans så är det vanlig, skön, helt normal sex utan några ”utforskningar” samt självklart säker sex, som gäller.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.