Vill endast ha dig som knullkompis

Vill endast ha dig som knullkompis

Jag är redan upptagen eftersom jag har en kille, så du är endast en bricka i mitt sexliv, jag söker en kille en knullkompis eller knullkontakt, kalla det vad du vill, men någon att ha skön sex med kontinuerligt, då jag vill, när jag är kåt, och jag är kåt jämt.

Du ska vara undergiven, jag sitter och rider dig på din sköna kuk tills du sprutar mig full, gärna två eller tre gånger, inget annat. Kondom är absolut förbjudet vid fittknull då du ska spruta mig full och inget annat!

Allt vi gör kommer jag att filma då detta är ett krav eftersom jag kommer att visa det inspelade för min kille sedan, då detta gör honom helt galen och vi kommer att ha sex till det inspelade. Låter detta intressant och du vill ses för många sköna stunder i Umeå skriv då ett svar till mig.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *