Sympatisk kåt mor söker utländsk yngre kille mellan 18 till 20 år

Sympatisk kåt mor söker utländsk yngre kille mellan 18 till 20 år

Jag är TRÖTT!!! Så HIMLA TRÖTT på svenska inskränkta ynka svenska män. Kommer ALDRIG mer att dejta en svensk man, usch fy tvi! Ni kan ingenting om romantik, ni är dåliga i sängen, och ni är inte attraherande för FEM ÖRE. Hela mitt liv har jag blivit sexuellt påhoppad och trakasserad av er!!! Nu är det NOG, PUNKT SLUT. Hör ni det???

Finns det någon yngre utländsk kille mellan 18 till 20 år som vill visa mig vad kärlek, romantik, och fram för allt SEXUALITET är? Vill bli hårt knullad samtidigt som du kallar mig din ”snuskiga slyna” och smiskar mig hårt på rumpan.

Tänders på ÅLDERSSKILLNAD mmmmmm… Jag är i 40 snåret, mogen, och väldigt erfaren i livet. BOR i hus, stabil EKONOMI, och två hundar. Du är välkommen att komma hem och bo hos mig… Bara jag får det jag vill när jag vill, dvs sex & knull utav dig!!!! Så får du stanna hemma hos mig HELT GRATIS…

Kom och busa med mig!! (OBS: INGA SVENSKA MÄN, TACK!)

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

10 kommentarer

 1. Snälla skriv till mig på snap eller på mejl så vi kan träffas är ung och så jävla kåt

  jag är utländsk och kommer exakt vad du vill att jag ska göra snälla kontakta mig är ung och så fkn kåt du kommer inte ångra dig

 2. Hej
  Jag kommer ge dig en skön knull av en utländsk kille som ser bra ut och vet hur jag ska göra dig nöjd
  Hör av dig sötis

 3. Jag är intresserad utländsk kille på 18 år, uppskattar kvinnor som sig och attraheras verkligen av äldre. Hör gärna av dig 😉

 4. Jag är 21 års gammal och tycker om att kontakta dig ! Jag är utländsk. Jag kan ge dig kärleken som du letar efter i och utanför sängen. Gärna kontaka mig

 5. hej, jag är en 21 årig kille som föddes utanför Sverige och söker också en tjej för att förverkliga mina fantasier.

 6. hej, jag är en 22 årig kille som bor i Göteborg, och pluggar till tandläkare, vill gärna ge dig, det du vill ha, gillade jätte mycket din bild, och vill att du tar hand om min kuk, samt jag tar hand om din fitta, vill gärna att du hör av dig till mig, på

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.