Söker XL kuk som kan bottna mig

Söker XL kuk som kan bottna mig

Hejsan! Jag söker efter en kille eller flera killar med XL kuk… Jag vill bli riktigt bottnad och fylld vilket betyder en kukstorlek på minst 20×16 cm. Har länge haft en fantasi om att 2 killar med stora kukar förför mig på bästa sätt. Gärna lite åt det lite mer hårda hållet. Hur skulle ni planera för en sådan kväll? Jag hoppas att hitta rätt kille / killar via ett bra formulerat svar, men kemi och utseende är också viktigt för mig.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej rolle här! Dej vore trevligt att träffa och mysa med. Jag har ett rätt stort paket 22×16 om det räcker till och sprut som en häst hör av dej

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *