Söker bara dominanta män

Söker bara dominanta män

Hej Jag söker efter män som är riktigt dominanta och som vet hur man får det man vill ha av en kvinna i sängen. Jag är en kvinna som har många sexuella fantasier som jag aldrig fått uppleva. Min man och jag vi har nästan aldrig någon bodykontakt eller sex numera. Men jag vill att du tar kommandot över mig och ser mig som en kvinna som du kan utnyttja sexuellt och göra precis som du vill med. Tror du verkligen behöver uppfostra mig en hel del för att jag ska lyda dig och veta min plats i sängen.

Jag arbetar som lärare så du måste ha förståelse för att jag inte kommer att skicka några foto, telefonnummer eller vara med på cam. Har som du säkert förstår ett rykte jag måste tänka på. Du som svarar mig ska ha ansiktsfoto i din profil eller bifoga en i svaret och kunna ta dig tid att prata med mig här under en längre tid tills att jag verkligen börjar känna och lita på dig. Vill gärna ha ett lite längre första svar där du berättar en del om dig själv och vd du vill göra med mig i sängen. Hoppas du hör av dig till mig nu!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *