Mogen man till ett par för dubbelmacka

Mogen man till ett par för dubbelmacka

Vi är ett gift par som letar efter en mogen man på 45-55 år för vänskap och kanske sex. Du måste ha gott humör, älska att ha sex utomhus och min frus matlagning. Ditt utseende är inte det viktigaste, men självklart måste du vara nöjd med dig själv och din kropp. Vi tänder på stora kukar, men det är inte ett villkor att du har det.

Lite om oss, hon är 41 år, liten och smal. Hon vill prova en dubbelmacka, så det är trevligt om du har erfarenhet men det är inget krav. Han är 44 år, smal, lätt och normalt utrustad. Vi har det bra tillsammans men har länge velat lära känna en vuxen man som vi kan dela glädje och sorg med i livet, inte bara sex.

Sexlivet är helt på topp, men länge har vi fantiserat om en trekant med en mogen man i centrum som kan ge oss en ny och spännande upplevelse. Vi är öppna för det mesta när det gäller sex, inte s/m. Är 100% diskreta, sjukdomsfria och tillförlitliga. Vi kräver detsamma från dig som svarar. Om du skickar ett foto får du ett garanterat svar. Vi bor i Östersund, men vill ha svar från hela Jämtland eftersom vi är mobila. Hälsning från ett seriöst par!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.