Snygg, smart och kurvig tjej söker dig fantastiska man

Snygg, smart och kurvig tjej söker dig fantastiska man

Är en smart, sexig tjej med humor och stor passion för livet. Snygg och söt. Har fylliga läppar, fasta fina kurvor (bröst, rumpa och allt vad män gillar). Stora, helt naturliga fina bröst som gillar att få uppmärksamhet från dig. Vänner har i svaga ögonblick sagt att jag liknar något av en mix mellan Eva Mendes och Kim Kardashian. Men liksom, bli inte för upphetsad nu. Det är mina vänner och de hade säkert druckit några glas vin vid det tillfället. Men jag har både skönhet och hjärna, är sofistikerad, välutbildad, respektfull, varmhjärtad och till hundra procent genuin. Förväntar mig detsamma från dig också.

Serie-dejtar inte utan väljer verkligen med omsorg vem jag spenderar min värdefulla tid ihop med.  Svag för lite gammaldags gentlemannastil. En man som behandlar mig som sin söta, älskade prinsessa, men i nästa sekund ser som sin alldeles egna lilla hora som han inte kan vänta med att få slita av kläderna på. Du har därmed inget direkt Madonna/hora komplex (använd google om du behöver).

Vill du bonka bäver?

Du attraheras verkligen starkt av en tjej som vet precis vad hon vill, men som samtidigt ändå gillar att vara öm, ödmjuk och bli omhändertagen av dig. Jag tycker om att känna mig riktigt kvinnlig, att ha fixat håret och ha fina naglar etc. Tycker om en riktigt manlig man men som ändå inte är macho. Bara stark och snäll. Jag är geografiskt relativt obunden i jobbet, så kan med fördel hänga med dig på affärsresor och dylikt.

Klart plus i kanten om du:

  • Älskar att tillfredsställa och få din kvinna att njuta
  • Har ett hus/landställe/pool (tänk på sommaren)
  • Är romantisk, snäll och rolig

Är detta något som passar in på dig och du också drömmer om? Hör då av dig!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *