Smal rödhårig äldre tjej

smal rödhårig äldre tjej

Smal rödhårig tjej här som är lite äldre av sig, men inte allt för gammal. är väldigt ungdomlig av mig trots att jag är 32 år… många män klagar däremot på att jag är för smal och att jag inte har kärlekshandtag… varför ska killar vara så himla kräsna? räcker det inte med att vi tjejer har små fittor? det borde ju vara nog tycker man, men men… det finns trots allt trevliga män som inte har någonting emot smala tjejer nakna med små fittor.

Det är just dig jag söker idag. Dig som inte har någonting speciellt emot rödhåriga äldre tjejer. Hör av dig via meddelande, kollar min inbox en gång per dag på min iPhone… herrååå!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hejsan fin bild? ? snygg kropp =) och bröst ung kille här 18 gillar äldre rödhåriga tjejer me små bröst håller med dig vfr klagar de du ser jättebra ut har inget emot de tvärtom tycker om det jag har mörkt hår muskler och smal kropp skriv gärna till mig om du vill träffas på [email protected] n ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *