Slicka min fitta

slicka min fitta

Heeeeeej! öhh, jag är en kvinna som älskar att få fittan slickad länge under täcket… jag söker inte en knullkontakt här, utan en man som tycker om att slicka mus länge och är bra på det… är du ute efter en dam att knulla så är jag INTE personen du söker, utan jag är här för egen vinning och söker endast lydiga killar som tycker om att slicka fitta flera timmar i sträck…

jag kan få så kallad ”squirt orgasm” när män slickar mig där nere mellan benen, och just därför älskar jag fitt slick så otroligt mycket 🙂 att få en kuk i fittan är ingenting jämfört med att ha en man som arbetar under täcket med fittan länge och sensuellt..

Spelar ingen roll hur gammal du är, bara du är över 18 och entuastisk till att få hålla på med tungan i en mus så kan vi träffas 🙂 Är en liten mullig kvinna så om du gillar former så är jag väl damen för dig.

Puss

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej, Älskar att slicka fitta länge och passionerat på kvinnor med former. Suga och slicka din clitta och suga dina blygdläppar..tungknulla dej..Målet är intensiva orgasmer för dej. Älskar att dricka kvinnors fontänorgasmer..mums..Finns nära Stockholm..Vi kan ses här..bor på fint ställe med pool, bastu etc eller hos dej..eller varför inte i naturen..Skicka mej ett sms på 0762 81 01 93…Du blir inte besviken

  2. Hej! Jag är bra på att slicka fitta och njuter av det. Jag blir även attraherad av kurviga kvinnor. Jag kan få dig att njuta och är även bra på massage och liknande. Hör av dig om det låter intressant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *