Ska vi se varandra nakna?

Ska vi se varandra nakna?

Jag är en mogen kvinna som gifte mig tidigt i livet. Min man och jag har inte sex mer än en gång under två månader och jag kan inte längre ha det på det viset. Därför hoppas jag på att det finns en härlig, diskret man som kan tillfredsställa mig. Naturligtvis kan vi inte ses i mitt hem, så det är ett krav att jag kommer hem till dig. Jag har det ganska så lätt att komma undan, både dag och natt. Vissa helger kan också fungera!

Vi måste vara 100% diskreta och jag föredrar att du också har någon redan, blir lättare på det sättet. Välutrustade män lockar mig särskilt, och utseendet är bara yta, bra utseende är väl bra, men inte något som betyder något för mig. Sommartid vill jag gärna träffa dig ute i naturen, helt fantastiskt? Din ålder är helt irrelevant!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.