Sista chansen till ohämmad sex för mig

Nu är det min sista tid som det är möjligt för mig att förmodligen få det jag önskar mest av allt, så finns det en seriös, ren och frisk man här så skulle jag bli mer en glad om du svarar. Läs gärna min profil först för mer information, sen har jag önskemål om att du bor i Stockholm och är någonstans emellan 30 och 45 år.

Jag vill också passa på att tacka för alla svar jag tidigare fått, men trots alla svar har det inte lett till ett positivt resultat ännu, tyvärr. Är du inte verkligen intresserad av att träffas i verkligheten så hör inte av dig då. Det här tar mycket av både min tid och din tid, bättre att bara söka seriöst och få det man verkligen önskar även om det drar ut på tiden. Jag är helt seriös med det jag söker.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.