Sex med en annan kvinna

Sex med en annan kvinna

Jag vill testa på att ha sex med en kvinna! Jag letar efter en kvinna som, precis som jag, vill utforska varandras kroppar. Det är viktigt att kemin är i ordning. Att du har humor och att vi också kan prata med varandra. Kanske en vän med sexuella fördelar på lång sikt. Oavsett om du är erfaren eller ny i detta universum är underordnat, vill bara tillsammans med dig se hur kvinnor kan njuta av varandra.

Jag har några fantasier som jag skulle vilja leva ut och att ha sex med en kvinna är en dröm jag har haft länge, men först nu har jag tagit modet till mig att göra något åt det. Så ha lite tålamod med mig först, kan verka lite blyg. Sekretess är mycket viktigt för mig, så jag hoppas att det är för dig också. Jag hoppas att ni skickar ett ”hej” så att vi kan lära känna varandra. Jag är INTE intresserad av att få kontakt med ensamma män eller par som letar efter en tjej till honom eller där han letar efter en tjej till henne. kramar

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.