Nybörjarkille i Helsingborg söks av en mogen tjej!

Nybörjarkille i Helsingborg söks av en mogen tjej!

Hej! Vill träffa en helt vanlig Svensson-kille på max 24 år som är kåt på nakna tanter. Gärna en oskuld som vill läras upp i sexkonsten. Absolut inga tatueringar eller piercingar och sådan skit, för det är direkt avtändande i mina ögon. Du kommer hem till mig, sedan tar jag hand om resten. Hur stor snopp du har eller om du har en massa rutor på magen efter att ha sprungit på gym sju dagar i veckan är totalt ointressant för mig, och jag har dessutom dålig erfarenhet av den typen av killar.

Du ska kunna ta dig till Helsingborg själv, vi träffas sen på en neutral plats, om det känns bra för oss båda så fortsätter vi att lära känna varandra hemma hos mig. Jag är mycket dominant och vill gärna bestämma över dig när du är naken. Foton på dig måste finnas i profilen. Du kan också maila bilder på ditt ansikte och hela kroppen utan kläder. Inga närbilder och min mailbox kan inte ta emot för stora foton.

Struntar i om du har en flickvän, vår kontakt är bara av sexuell natur och vi är båda naturligtvis mycket diskreta med vad vi hittar på tillsammans. Vill ha ett snabbt möte utan en massa messande innan, är du bara en nätrunkare och sen inte vågar när det väl kommer till kritan så hör inte av dig till mig. Ni andra är mycket välkomna att svara mig nu. Puss på ollonet!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej är en kille på 34 år oerfaren som gärna vill bli upplärd bor i hbg träffas gärna skriv till mig. Kram

  2. Hej! bor i närheten är 23 o oskuld och vill gärna ändra på det 😉 har varken tatueringar eller piercings. hör av dig!

  3. Hej jag bor i Helsingborg och är sugen på att få knulla en mamma/ Milf ?. Jag är 31 år och ser bra ut och kan hålla på i timmar om så önskas ? hoppas att du svarar mig

    Mvh Nicklas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *