Mr Grey eller vem är du?

Mr Grey eller vem är du?

Har precis sett Fifty Shades Darker och även om jag tycker att filmen är ganska så fånig, så är det ändå något med hela upplägget som lockar mig lite. Inte direkt den fysiska dominansen utan mer den mentala biten.

En man som verkligen vet vad han vill men för den skullen ändå inte är hårdhänt. Att få tillhöra någon, att bara vara hans egendom helt och hållet. Uppvaktningen med åtrån och passionen. Jag älskar verkligen män som förstår sig på det här, men tyvärr är det ju ganska så få som gör det. Men jag har faktiskt träffat min mr Grey här en gång för ett bra tag sedan, men av olika anledningar så rann det efter ett tag ut i sanden.

Men hoppas nu på att få uppleva spänningen i en liknande relation igen. För jag är i behov av något som piffar till vardagen lite, någon man som ger mig ett pirr i maggropen och ett hemlighetsfullt leende på läpparna när jag tänker på honom. Någon man som bara får mig att tråna och längta efter honom hela tiden…

En man som (precis som i filmen) utmanar mig en hel del och ber mig ta av trosorna ute på en elegant restaurang, för att sedan låta handen vandra försiktigt in under min klänning… Bli hårt upptryckt i hissen på vägen därifrån. Pondus och dekadent elegans är ledorden för vad jag söker efter. Sensuella, skira, sexiga underkläder i spets, masker och eleganta kostymer, rollspel… finns du här för mig?

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *