Mamma på 50 år vill knulla

En kåt mamma på 50 år vill knulla

Får man vara på denna hemsida och söka en man att knulla med även fast man är en 50 år gammal mamma och mormor??? Det kanske är för gammalt. Men jag vill knulla ändå, jag är väldigt sexuellt pigg för att vara 50 år gammal… Min rumpa är fortfarande väldigt tajt och fittan är så klart rakad och tajt… Undrar om det finns någon kille som är kring 25 års åldern här som vill knulla en mogen dam? Såååå sugen… Just nu så är jag på jobbet o skriver detta från telefonen… Men känner hur det pirrar i fittan där nere, vore skönt att få den slickad…

Mamma suger kuken på dig

Är på väg att bli blöt i trosorna också, oj då… Så ni förstår säkert hur kåt jag är trots att jag är en mogen dam… Jag har en sexuell lust som en 18 åring, det är galet. Måste få en kuk i fittan snart, oavsett om du är en gammal man eller ung kille. Föredrar dock att träffa en yngre kille som vill knulla en mogen mamma.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hejsan, är en kille på 24 som gärna vill träffa dig. Bor en bit från Halmstad om det skulle vara i närheten av dig.

    Vill dock vara ärlig och säga att jag är väldigt oerfaren… men om det inte är något problem får du gärna höra av dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *