Knulla? Musen är våt

En tjej som vill knulla för musen är våt

finns det någon sugen man här som vill ha en rakad mus? äldre kvinna på 31 år söker en äldre man att knulla med, musen är våt av fittsaft just nu 🙂 jag älskar hårt sex, analsex, och offentligt sex… en sak jag aldrig har prövat är att ha trekant, det ska jag absolut göra när jag känner mig redo för det! vill ju få så mycket sexuell erfarenhet som möjligt, alltid lika mysigt att ha sex enligt mig.

en sak som vore jättekul vore att träffa en man här via internet och bestämma en tid vart vi träffas på en restaurang? så kan vi äta någonting gott där, kanske dricka lite vin också? sedan bege oss till ett hotell vart vi börjar porra oss…

observera att jag är väldigt kåt just nu eftersom jag är inne på min ”kåta vecka”, väldigt kåt brunstig mogen dam här haha 🙂

men hey, skicka ett meddelande så får ni mitt nummer så kan vi smsa lite saker med varandra? det vore väl bra? 🙂 Inte intresserad av svar från yngre killar.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *