Knulla mig i röven

En Milf som vill bli knullad i röven

Någon man som vill träffas på ett hotellrum för mysigt sex? Kvinna på 36 år här som vill bli knullad i röven, söker dig som vill knulla mig i röven hårt. Älskar rövknull och analsex, och min röv är väldigt tajt och skön att knulla. Vi kan självklart ha normalt vaniljsex också vart du får knulla min fitta, jag är väldigt bakmusad så jag föredrar att bli knullad bakifrån. Jag är gift med en man, så vi får träffas VÄLDIGT diskret. Min sambo och jag har aldrig sex numera, han vill knappt ta på mina bröst eller fitta så det blir svårt att få honom att knulla mig. Börjar misstänka att han är otrogen med en annan kvinna

Mina bröst är någorlunda stora, det är inga gigantiska pattar pecis men jag måste alltid leta en BH som passar dem när jag handlar kläder. Alla BH:ar jag väljer är för småa nämligen, så brösten är väl rätt så stora ändå. Du får gärna ta på dem medan du knullar min fitta och röv hårt.

Skicka ett meddelande så får du mitt nummer, vi kan prata i telefon om du vill. Men ALLT sker diskret, kom ihåg det. Jag är en gift kvinna som vill bli rövknullad.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. hej. jag är en man på 57 år som gärna vill träffa dig och göra det du vill och önskar, om du njuter och är nöjd så är jag det med

  2. Är en snäll kille på 33 år jag pratar gärna med dig i telefon skriv till mig på min mejl. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *