Killar 25 till 35 år sökes till en trekant

Killar 25 till 35 år sökes till en trekant

Är en singel tjej med en hittills ganska så hemlig dröm, att få ha en trekant med två snälla och snygga heterokillar med mig i centrum. Har förstått att det kan vara lite svårt att hitta, då killar ofta verkar fördra att ha sex med två tjejer samtidigt. Så jag tänkte öka på mina chanser lite genom att sätta in en annons här.

Har aldrig testat en trekant med två killar förut och vill se om det finns två fina killar där ute som har respekt för kvinnor och skulle vilja testa detta med mig. Du som läser min annons kanske har en killkompis som skulle vara intresserad, vore ju fint i så fall om du skickade att svar till mig nu direkt.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *