Kan du ta för dig i sängen?

Mycket kåt och lyckligt gift, inget sker utan min mans vetskap, alltid sex på mina villkor! Men du ska vara trevlig, väl utrustad, kunna ta för dig ordentligt men ändå vara lyhörd. Svara inte med kommentarer på min profil bara, du ska fånga mitt intresse direkt om jag ens ska läsa vad du skriver i ditt svar, foto på dig är ett krav! Jag vill veta allt om dig, men jag är anonym!

Du kan hämta upp mig i din bil, jag väljer en lämplig plats, där jag runkar din kuk stenhård, rider av dig i baksätet, så klart skyddat! Jag vill filma din härliga kuk (ej ditt ansikte) så jag kan visa min man, han kanske även lyssnar i telefon medans Du knullar mig också. Du Kanske vill ta mig hårt bakifrån och sedan runkar jag din kuk så du kommer och sprutar din sperma över mina bröst eller min mage.

Jag älskar sex, stora kukar, känna sperma på min kropp, jag är väldigt trång att tränga in i! Fånga mitt intresse nu!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.