Jag lider, har akut sexbrist nu

Jag lider, har akut sexbrist nu

Du är gentleman, singel, frisk, ren och fräsch. Du är mycket social och kan föra en vettig konversation, har något där bakom pannbenet förutom sex. Jag vill träffa någon att umgås och skratta med, någon att bli attraherad av för att sen ha mycket trevlig sex med. Söker inget engångsligg.

Du är en man som gillar dig själv och du attraheras främst av mulliga, mogna kvinnor. Jag är en ungdomlig, rolig, mysig kvinna som nästan alltid är sugen på sex. Har ej kik eller något liknande och är inte intresserad av att skaffa det heller.

Du är någonstans i åldern 30 till 50 år och vill till att börja med ses irl på en neutral plats utan några som helst konstigheter, det vill säga en kaffe eller varför inte ett glas rött på något trevligt ställe. Svara mig inte om du inte uppfyller mina önskemål! Puss

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.