Ejakulera i mig…

Ejakulera i mig...

Hej!! Jag är en MILF i mina bästa år som på senare tid har börjat bli lite nyfiken på pisk och smisk, både att ge och ta. Men jag har aldrig haft förmånen att få prova det, så det är därför jag letar efter någon här som har erfarenhet av det. Jag gillar smärta, men inte för hård smärta, bara lite spännande och njutbart. Jag är som sagt nybörjare inom det här området, har kollat lite online, men det är inte detsamma som en självupplevelse.

Den jag letar efter måste ha erfarenhet av sådant, åldern spelar ingen roll men du är ren och frisk och är kåt på gamla nakna tanter. Någon seriös relation letar jag inte efter, åtminstone inte idag. Jag vill att vi ska träffas på någon offentlig plats första gången för att känna kemin. Det är viktigt att vi båda känner oss säkra med varandra för att njuta av det maximalt. Jag vill ha regelbundet sex, men också lite pisk och gyllene duschar. Känner du att det jag skriver gäller dig och vädjar till dig? Hör då från dig så pratar vi mer om det i chatten! Kyss & smek!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej,

    Jag vet vad du är ute efter och vill gärna se om vi klickar, så hör av dig så kan vi se vad för roligt vi kan hitta på 😉

    Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *