Du måste verkligen uppskatta en mogen dam

Mogen dam med mörkt hår

Jag är en mogen dam med en livserfarenhet som bara kan komma med åldern. Jag har fyllt 50 år och är stolt över min ålder och vad jag har upplevt och lärt mig under åren. Jag har mörkt hår som ramar in mitt ansikte, och mina ögon och leende brukar lysa upp mitt utseende. Många skulle beskriva mig som en attraktiv och självsäker kvinna, med stora bröst som är min stolthet.

Jag klär mig ofta i eleganta och stilrena kläder som speglar min personlighet och ålder. Jag tycker om att bära klänningar och kjolar som framhäver mina kurvor och känns bekväma på samma gång. Mitt val av smycken och accessoarer är diskreta men sofistikerade.

När det gäller den man jag söker, måste han vara en som verkligen uppskattar mogna damer. Åldern är inte det viktigaste, men jag skulle föredra en man som är runt 40 till 60 år gammal. Han bör vara självsäker och ha ett öppet sinne för att acceptera och respektera mig för den jag är. Jag söker efter någon som är omtänksam och inte rädd för att visa sin kärlek, en person som jag kan ha djupa samtal med och dela mina tankar och idéer med.

När det gäller utseende, är det inte det viktigaste för mig. Men det är viktigt att han tar hand om sig själv och ser bra ut på det sätt som han trivs med. Han bör vara en person som har en hälsosam livsstil, vilket innebär att han inte röker och undviker överdrivet drickande.

Jag bor i en mysig liten stad, där jag trivs med att ha tillgång till allt som en större stad har att erbjuda samtidigt som jag kan njuta av en lugn och avkopplande livsstil. Det finns många fina restauranger och kaféer i min stad som jag gillar att besöka med vänner och familj.

När det gäller vad jag vill göra tillsammans när vi har sex, vill jag känna mig uppskattad och önskad. Jag vill ha en partner som tar sin tid för att verkligen uppleva njutningen av varje stund. Jag gillar att experimentera och pröva nya saker, men alltid med en respektfull inställning till mina gränser och önskemål. Jag gillar sensuellt och passionerat sex och vill känna att jag kan släppa loss helt med min partner.

Jag är öppen för ett seriöst förhållande om allting stämmer mellan oss. Att ha en djupare och meningsfull relation med någon är något jag önskar och längtar efter. För mig handlar det inte bara om att hitta en sexuell partner, utan om att hitta någon som jag kan bygga ett starkt och stabilt förhållande med, baserat på ömsesidig kärlek, respekt och förståelse

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *