Drömde ovanligt heta drömmar om en man inatt

Drömde ovanligt heta drömmar om en man inatt

Och den känslan vill inte riktigt släppa mig nu. Behöver en man lite då och då! Men eftersom min förra träff härifrån sidan blev något av en total katastrof så kommer jag vara oerhört nogräknad när jag gör mitt val den här gången.

Den jag söker ska vara:

  • Singel (och det är absolut inte förhandlingsbart).
  • 30-48 år (i viss mån förhandlingsbart, åtminstone nedåt).
  • Ha en bil och kunna ta sig dit kollektivtrafiken inte når.
  • Socialt kompetent och kunna föra ett vettigt samtal.
  • Jag gillar tjockisar som mig själv, men samtidigt måste du förstå att akrobatkonster i sängen inte är genomförbara med tanke på min storlek.
  • Minst 1 dm längre än mig, men gärna ännu längre.
  • Villig att göra det här på mitt sätt, helt enligt mina önskemål, och inte vara så jävla egoistisk som tidigare bekantskaper här har visat sig vara.

Jag kanske låter som en riktig bitch men jag är ganska trevlig när det verkligen kommer till kritan. Är bara så jävla trött på att ha sex för alla andras skull utom för min egen.  Hör av er nu med ett svar vetja!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.