Dra upp kjolen och kör mig bakifrån

En kvinna som vill bli knullad bakifrån

Så kåt idag, det bara rinner ur fittan konstant… tänker på att bli knullad av tre män samtidigt i munnen och fittan… jag vill ha en stor kuk att suga nu, bara ligga under täcket hela dagen och snuska sig med en man guud vad skönt.

Jag pendlar mellan Stockholm och Göteborg om dagarna, så jag träffar helst en hingst från någon av dessa städer. Men är öppen för lite hembesök också under helger 🙂 Jobbar vardagar så har tyvärr inte möjlighet för att knulla då.

Vågar tyvärr inte suga av killar utan skydd och inte heller ha sex utan kondom, så allt sker 100% skyddat tack : – )

Kram

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej dig hade man gärna viljat träffa på tu man hand.Du är verkligen vacker och får fantasin att skena iväg med en.Och att du föredrar säker sex tycker jag bara är bra då jag föredrar det själv med kram på dig en som hoppas.

  2. Tja är en riktig hingst på 20år och träffar dig mer en gärna
    ! För jag älskar typ dör för mogna kvinnor så om du vill så kan du smsa mig så skickar jagg mms på mig ( hela mig naken ) ha de bra hoppas vi ses 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *