Affärskvinna med stressigt liv söker lugnet i sex

Affärskvinna med stressigt liv söker lugnet i sex

det är inte lätt att vara affärskvinna dessa dagar… man får aldrig tid över till sig själv när allt som cirkulerar i huvudet är hur man ska hantera nästa arbetsuppgift! jag blir tokig på detta stressiga liv!!! förut brukade jag varva ner med ett glas vin men nu för tiden så är jag heltidsnykterist på grund av att alkoholen påverkade mitt arbete väldigt mycket.

jag skulle aldrig lägga upp en sex annons på en sådan här knullkontakt hemsida om det inte vore för att jag verkligen behövde sex för att hantera vardagsstressen… jag är för övrigt singel och är inte helt omöjlig att dejta heller. men jag dejtar inte män mellan 18 till 30 år… jag är ingen äldre kvinna som söker yngre killar… utan jag söker män i min ålder, dvs 40 års åldern som likt mig vill njuta av det goda här i livet.

jag känner mig väldigt ensam nu för tiden… det känns som att allt jag gör är att arbeta! mitt jobb är väldigt tidskrävande och därför så är jag upptagen merparten av tiden av dygnet.

Du måste tända på håriga vaginor

min fitta är hårig så du bör gilla håriga fittor men jag ansar den till och från. Alla killar jag har legat med säger att jag är trång och att min vulva är skön att knulla… jag antar man ska ta detta som en komplimang? 🙂 mina bröst är dessvärre inte världens största bröst!!! men mina bröstvårtor kan bli otroligt styva när det väl tänder till 🙂

någonting som tänder mig otroligt mycket är att ha sex offentligt… jag minns för en cirka fyra år sedan då jag hade sex med en karl på en krogtoalett. fittan blir våt av att bara tänka tanken på hur hans hårda styva kuk gled in i min då helrakade mogna fitta. man kunde höra ljudet av älskog från toaletten på krogen! gissa om man sprang ut från krogen efter vi hade knullat klart… jag har aldrig skämts så mycket! men aldrig blivit så blöt mellan benen som då.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

18 kommentarer

 1. Hör gärna av dig till mig , ja sätter pricken över i:ET om du är sugen på lammkött och riktigt hårda nätter !!

 2. Hej!!! Läste din annons o vart riktigt nyfiken på o lära känna dig mer!!! Du e riktigt vacker!!!! Om du har lust så Maila mig gärna. Väntar på svar!! @-}– kram

 3. Hej :), är en kille på 23 år som skulle göra vad som helst för att få träffa dej. Om jag fick chansen så skulle du få göra vad som helst med mej. Hoppas på svar 🙂

 4. Hej

  Skulle gärna vilja träffa dig och fylla ut dig djup hårt och länge
  Är själv affärsman och reser mycket

 5. Jag kommer att ge dig lugnet du önskar o slicka din fitta tills du skriker efter min styva kuk.få jag runka mej medan jag tittar på dina bilder.
  puss på din mogen fitta

 6. Hej , gillar de jag ser o läser. Sj e jag 22 år som tänder på äldre damer. Hoppas på dejt el träff i hålen;)

 7. Du är så sexig

  Jag är 40 år inte trådsmal men inte tjock. Älsakar att tillfredställa kvinnor. Vill du träffas?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *