Mullig ensam bondtjej

En kåt och mullig ensam bondtjej

Hallo alla glada där ute. Här har ni en bondtjej som lever helt ensam på landet, söker flamman i mitt liv just nu. Vill du bli min käre man så kan jag bli din kåta fru? Mina dagar består av ensamhet och sköta om mitt land. Bor rätt långt upp i landet, men detta hindrar oss inte från att träffas antar jag? Med dagens alla färd medel så kan jag ju ta mig till dig, eller du till mig.

Vill träffa en seriös man som vill prova på att bo med mig på landet och bli från från storstadslivet. Jag vill visa dig en annan sida av livet. Vi ska knulla varje dag och bara njuta av det stilla livet.

För tillfället så är min enda manliga kontakt min dildo som jag njuter av varje kväll innan jag somnar. Pullar jag inte mig själv med dildon tills orgasm så brukar jag få så himla våta drömmar att fittan blir så blöt att jag måste gå upp och duscha vilket är otroligt jobbet.

Vill någon pröva en bondtjej som mig och leva med mig på landet, knulla varje dag, och se en ny sida av livet? Skriv…

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

 1. Hej kåta Du – trafikskadad man som vill vill sätta på Dig from behind. – Vill Du …… ????????????????

 2. Det vore mysigt att få prova på att bo på landet med dig och ha sköna lugna dagar.
  Om du är intresserad av att lära känna mig, kan du nå mig på mailadressen [email protected]

  kramisar

  Hans

 3. Det låter jätteskönt och trevligt, att prova på det du erbjuder. Själv bor jag på landet och letar också efter flamman i mitt liv. Det skulle vara trevligt att träffas för att se om vi klickar.

  Om du vill skriva till mig, når du mig lättast via m a i l på adressen s m 4 t h i @ h o t m a i l . c o m, avlägsna alla mellanslag i adressen. Väl mött.

 4. Hej !

  Ditt erbjudande låter mycket trevligt. Jag är från landet och bor nu på landet med, men saknar någon att dela en njutningsfylld tillvaro med och gillar en fridfull samvaro långt från storstadslivet. Om du är intresserad, är det bara du hör av dig till mig.

  Du kan få min mail, då är det lättare att få kontakt med mig, adressen är [email protected].

  Hälsningar Hans

 5. Hejsan fin bild allt bra=) jag vill prova hoppas detta är aktuell fotfarande jag är en ung kille som är sugen på att testa på livet på landet me dig ?mm låter trevligt att knulla varje dag me jag gillar äldre och rödhåriga små bröst bli avsugen och va naken hihi är nyfiken visa mig gärna hur de går till där me om du vill träffas maila mig på [email protected] ha en bra dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *