Slicka min fitta

slicka min fitta

Heeeeeej! öhh, jag är en kvinna som älskar att få fittan slickad länge under täcket… jag söker inte en knullkontakt här, utan en man som tycker om att slicka mus länge och är bra på det… är du ute efter en dam att knulla så är jag INTE personen du söker, utan jag är här för egen vinning och söker endast lydiga killar som tycker om att slicka fitta flera timmar i sträck…

jag kan få så kallad ”squirt orgasm” när män slickar mig där nere mellan benen, och just därför älskar jag fitt slick så otroligt mycket :) att få en kuk i fittan är ingenting jämfört med att ha en man som arbetar under täcket med fittan länge och sensuellt..

Spelar ingen roll hur gammal du är, bara du är över 18 och entuastisk till att få hålla på med tungan i en mus så kan vi träffas :) Är en liten mullig kvinna så om du gillar former så är jag väl damen för dig.

Puss

Denna kontaktannons är kategoriserad under:

 • slicka fitta
 • slicka min fitta
 • SLICKA MOGEN FITTA
 • lätt klädda ensama kvinnor som vill få musen slickad
 • slicka kåt morsa
 • mogna kvinnor slickar monsterbröst
 • suga kuk och slicka fitta
 • slicka kåt mutta
 • slicka min kåta fitta
 • slicka länge
 • slicka kvinna
 • slicka fittor
 • yngreyjejer slickar äldre kvinnor
 • slicka fitta halmstad
 • slicka äldre fittaDenna kåta mammas porriga knullannons kommer från SNUSKLEKAR.COM,
stoppa in kuken i en otrogen hemmafru i kväll. Hitta mammor som söker älskare och knulla mer än någonsin
Kommentarer inaktiverade.