Jag och min rosa dildo

jag och min rosa dildo

Vore trevligt med lite manligt sällskap just nu… jag och min rosa dildo har tråkigt och behöver en riktigt kuk just nu :) kanske man har turen att få kontakt med en kåt man med en styv kuk som jag kan få leka med?? ålder spelar ingen roll, så länge du är över 20 år bara och KÅT! det är viktigt att du vill leka med en mogen dam :) dildon är mitt enda sällskap om dagarna :) min fitta behöver mer än en plastleksak, en riktig kuk som är sprutvillig och skön att runka av. helst lång och bred också..

hör av er killar, ska laga lite mat nu :) pussar

Denna kontaktannons är kategoriserad under:

  • FITTOR
  • mogen kvinna kille leker nanny
  • nakenbild mogna damer
  • vill se äldre kvinna runka av många kukarDenna kåta mammas porriga knullannons kommer från SNUSKLEKAR.COM,
stoppa in kuken i en otrogen hemmafru i kväll. Hitta mammor som söker älskare och knulla mer än någonsin
Kommentarer inaktiverade.