Gift äldre kvinna söker samlag

gift äldre kvinna söker samlag

Gift äldre kvinna söker samlag, min sambo är knappt aldrig hemma längre så du kan gärna få komma förbi för ett mysigt samlag. Han kollar knappt på mig heller när han är hemma, och han vägrar att ta på mig. jag som kvinna behöver beröring och kärlek, även fast jag är gammal…jag börjar tro att han knullar yngre kvinnor vilket sårar mig, han verkar vara trött på mig och min gamla fitta… vilket gör mig så otroligt ledsen och får mig att känna mig värdelös…

så finns det en kille där ute som uppskattar tjejer? en som inte bedrar, är otrogen, och inte vill kolla på mig… jag behöver mycket kärlek just nu, jag känner att jag är på gränsen till att brista…..

nu ska jag trösta mig med en kopp té, sedan så ska jag lägga mig ner i sängen helt naken och bara smeka min mus medan jag fantiserar om en ung kille på 25 år med grov kuk som uppskattar gifta äldre kvinnor… min man kan dra åt h*lvete…

/ledsen mogen tjej ;(

Denna kontaktannons är kategoriserad under:

 • sex noveller damer 20 år
 • knull kontakt
 • gifta kvinnor söker man
 • sexnovel knull mogen kvinna
 • sexnovel knullar mogen kvinna 70
 • Kåt tant söker
 • äldre kvinna söker grov kuk
 • novell fittan rinner
 • mogen dam söker grova kukar
 • porrnovller om min kompis kåta mormor
 • porr kåt 70 åring tant
 • sexnovel knull med grann kvinna
 • sexnovel knull med ung kvinna
 • sexnovel knull med ungkvinna
 • sexnovel knull ung kvinnaDenna kåta mammas porriga knullannons kommer från SNUSKLEKAR.COM,
stoppa in kuken i en otrogen hemmafru i kväll. Hitta mammor som söker älskare och knulla mer än någonsin
Kommentarer inaktiverade.