42 årig dam söker sprut i fittan

42 årig dam söker sprut i fittan

42 årig dam här vid namn Caroline som har en minst sagt udda fetish hehe… det bästa jag vet är att få sprut i fittan, tro det eller ej men jag tycker det är otroligt skönt och enligt mig så är det då sex är fullbordat.. är det någon modig man här som vågar ha oskyddat sex? män jag brukar träffa för knullmöten har en tendens att alltid vilja knulla med kondom, men jag är trött på att göra med skydd.. så mycket skönare att få sperma i fittan, mmm.

vi kan träffas hos dig eftersom jag har sambo som är hemma ibland, ja jag är en gift kvinna som söker detta på grund av att sambon jobbar för mycket så passar jag på att vara otrogen. skriv så får du lite bilder på min fitta, lovar dig att du kommer vilja spruta ner den då du väl ser den.. mina bröst är stora och mjölkfyllda också…

Denna kontaktannons är kategoriserad under:

 • sperma i fittan
 • spruta i min oskyddade fitta
 • sprut i fittan
 • äldre damer crepie
 • kuken sprutar i fittan
 • kåta äldre damer sperma
 • damer som vet att andvända fttan
 • mogna kvinnor får sperma i fittan
 • spruta sperma på bröst
 • Sprut i oskyddad fitta
 • sperma knull
 • sperma in i fittan
 • sperma i fittan på äldre com
 • otrgna kvinnor får sperman i fittan
 • gamla som sprutar sperma i fittan comDenna kåta mammas porriga knullannons kommer från SNUSKLEKAR.COM,
stoppa in kuken i en otrogen hemmafru i kväll. Hitta mammor som söker älskare och knulla mer än någonsin
Det här inlägget postades i Mogna damer och märktes , , , , av Admin. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.